Woning

Comfortabel en

GEZELLIG

DE WONING

Dit huis van meer dan 100 jaar oud is toegankelijk voor max. 8 volwassenen. Bij de renovatie in 2016 stonden twee woorden centraal: comfort en gezelligheid. De kleuren wit en grijs komen overal terug en brengen rust. Hier en daar zorgen kleurrijke accentjes en meubels met een verhaal voor dat ‘tikkeltje’ extra.

3 SLAAPKAMERS

Ruime kamers met zachte, comfortabele en grote tweepersoonsbedden. De grote hoekkamer is uitgerust met een zetelbed en biedt zo plaats aan 4 personen. Eén kamer beschikt over een eigen badkamer, de andere twee hebben een eigen wastafel.


2 BADKAMERS

De badkamer op het gelijkvloers heeft een dubbele wastafel, een bad en een douche. Op de eerste verdieping is het heerlijk genieten in de ruime douche met nostalgische metrotegeltjes. De sportievelingen vinden er ook een hometrainer.


3 TOILETTEN

Op elke badkamer bevindt zich een wc. De gang op de eerste verdieping herbergt een apart toilet.


WOONKAMER

Deze ruime en gezellige ruimte is dé kamer bij uitstek voor een ontspannende tijd. De houtkachel, de lange familietafel en de sfeervolle verlichting zorgen hier voor de juiste sfeer!   


KEUKEN

Gloednieuw, voorzien van alle nodige apparatuur en een mooi zicht op de tuin. Kleine groepen kunnen de keuken ook gebruiken als eetplaats.


HAL

De ruime hal geeft licht en lucht aan De Staberg.


BERGING EN FIETSENSTALLING

Functionele ruimte voor de opslag van materialen, etenswaren en fietsen.


TUIN

Vanop het mooie terras met houten meubilair is het heerlijk genieten van de volledig afgeschermde tuin. De grote hagen en struiken en de twee poorten zorgen ervoor dat kinderen hier veilig kunnen ravotten en je ongestoord van het buitenleven kan proeven. De levensgenieters kunnen gebruik maken van de ligstoelen en de petanquebaan.